Om EQ

EQ dressage ejes af Susanne Oldenborg. Jeg er uddannet tandlæge, gift med Tue Skals og sammen har vi tre børn, elleve heste og tre katte. Min passion har altid været heste og især dressurridning.

 

I en god årrække har jeg beskæftiget mig fultids med ridning og træning af dressurheste. Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med Lisbeth og Poul Erik Nielsen, som ejer Stutteri Midt-West. Jeg har haft fornøjelsen af at ride og træne deres heste, mens jeg gik på universitetet, de har bidraget med en utorlig støtte og opbakning omkring min ridning, hvilket jeg er taknemlig for.

 

I 2010 købte Tue og jeg den gamle "Ørneborg" i Them syd for Silkebog. Planen var her at skabe nogle gode rammer for et mindre stutteri og en trænings/salgsstald. Vi fik lov til at købe et par rigtig gode hopper ved Stutteri Midt-West. De blev sat i fol, og vi gik igang med det helt store byggeprojekt.

 

Takket være god support fra familie og venner. Er det lykkedes rigtig godt. I 2013 kunne vi flytte ind i det nybyggede stuehus. Samme år stod en 20x40 m ridehal samt en 20x60 m nyanlagt udendørs bane klar. i 2014 stod stalden færdig, med 7 bokse og to store løsdrift bokse til ungheste og føl. Målet er at have 5-6 heste i træning og klar til salg. Hestene er hovedsageligt egen avl eller heste vi ejer sammen med andre. 2015 skal første årgang af egen avl tilrides - det bliver spændene!

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved